Historie​

Familiefirmaet blev grundlagt i 1933, og efter krigen og flere adresser kom til i København, blev den første del af grunden Sdr. Ringvej i Brøndby købt og de første produktionshaller blev taget i brug i 1955. Herefter blev nabogrunden købt og udbygningen af hele ejendommen til ca. 14.000 m2 blev færdiggjort i 1965. Firmaet beskæftigede sig med produktion af svejste stålrør, senge og stålbearbejdning og anvendte ca. 8.000 m2 af det samlede areal. Resten blev ad hoc udlejet.

SINO Ejendomsselskab A/S blev etableret i 1986, da rørproduktionen blev frasolgt, og det var her at man aktivt begyndte at drive udlejning af erhvervslokaler til kontorer og lager i Brøndby kommune. I 2007 blev stålbearbejdningen ligeledes frasolgt og ophørte helt i 2007. De tomme bygninger og en ændret lokalplan gjorde at man nu kiggede i helt andre retninger. Forretningskoncept og grunden til at Kirkebjerg Bydelscenter blev lagt.

Hos SINO Ejendomsselskab A/S findes udelukkende lejemål af høj kvalitet, og det ændrer vi ikke på. Med høj kvalitet menes også muligheder som f.eks.: Indflydelse på udformningen af lejemålene, eksponering med reklameskilte osv. Med den gode beliggenhed midt i Brøndby, er vi tæt på motorvej og kollektiv trafik, hvilket giver en række logistiske fordele for alle vores lejere.

SINO Ejendomsselskab er en veldrevet og økonomisk solid virksomhed - det giver vores lejere tryghed for vedligeholdelse og udvikling. Vi glæder os til at hilse på dig, vise lokaler frem og finde præcis den løsning, du og din virksomhed har brug for. Vi ejer og driver også ​kontorhotel.​

Tag kontakt til os i dag, og få del i et spændende område.

SINO Ejendomsselskab A/S

Kirkebjerg Parkvej 12, 2605 Brøndby

CVR: 10560489

Kontakt

Telefon: 43 24 59 00

E-mail: info@sino.dk

Følg os på Facebook og Instagram

facebook-sino     instagram-sino  ​